FLAŞ HABER

Ömer Aşık takımdan ayrılmak istiyor

16 Kasım 2013 Cumartesi 13:20

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets'da forma giyen milli basketbolcu Ömer Aşık'ın, ilk 5'teki yerini kaybetmesi ve aldığı kısıtlı süreler nedeniyle takasını istediği iddia edildi.

Ömer Aşık takımdan ayrılmak istiyor
Nba.com'un haberine göre, yaz sezonunda Dwight Howard'ı kadrosuna katan Houston Rockets, pivot pozisyonunda görev alan oyuncusunun oynama süresini azaltması üzerine, Aşık yönetime takas istediğini bildirdi.
Milli basketbolcu, yaz ayında da Dwight Howard'ın takıma gelmesiyle takasını istemiş fakat Rockets, iki uzun oyuncunun da performansından yararlanmak istemişti. Ömer Aşık, 2012 yılında yedek uzun olarak oynadığı Chicago Bulls'tan Batı Konferansı ekibi Houston Rockets'a 3 yıllığına 25 milyon dolara anlaşarak, takas olmuştu.

Houston Rockets Başantrenörü Kevin McHale, sezonun ilk 8 maçında Dwight Howard ve Ömer Aşık'ı ilk 5'te başlatmış fakat takım özellikle ilk çeyreklerde hücum anlamında sıkıntı yaşamıştı. Hafta başındaki Toronto Raptors maçında McHale, Ömer'i uzun süre sonra yedek bırakmış ve ikinci yarıya ilk 5'te başlatmıştı. Çarşamba günkü Philadelphia deplasmanında ise sadece 4 dakika 22 saniye oyunda kalan Aşık, Rockets'ın 109-106 kazandığı New York maçında ise forma şansı bulamamıştı.

Ömer Aşık, New York Knicks maçına kadar NBA'de üst üste 239 maçta görev almıştı ve bu alanda lig lideri konumundaydı.

Kaynak: Ömer Aşık takımdan ayrılmak istiyor - Spor - Star Gazete http://haber.stargazete.com/spor/omer-asik-takimdan-ayrilmak-istiyor/haber-806982#ixzz2knxDm3MK

Yorum Gönder