FLAŞ HABER

Fener Nanterre'ye Karşı!

14 Kasım 2013 Perşembe 20:07

THY Euroleague A Grubu lideri Fenerbahçe Ülker, 5. hafta mücadelesinde Fransa'nın Nanterre takımını konuk edecek.

Fener Nanterre'ye Karşı!
 Fenerbahçe Ülker seri peşinde. Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, 5. hafta mücadelesinde bu akşam Fransa'nın Nanterre takımını konuk edecek.

Ülker Sports Arena'daki karşılaşma saat 20.15'te başlayacak. Mücadele NTV Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Eurolig ilk maçında Ukrayna'nın Budivelnik Kiev ekibini deplasmanda 102-84 mağlup ederek başlayan Fenerbahçe Ülker, sahasında İspanyol temsilcisi Barcelona'yı 75-70, Rusya'nın CSKA Moskova takımını 86-60 yendi. Sarı-lacivertli ekip, son olarak deplasmanda Sırbistan'ın Partizan takımını 88-78 mağlup ederek A Grubu'nda yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertlilerde Nanterre maçı öncesinde İlkan Karaman ve Oğuz Savaş dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Hafif sakatlığı bulunan Bo McCalebb ise son antrenmanda takımda birlikte yer aldı.

CSKA Moskova ve Partizan mağlubiyetlerinin ardından deplasmanda Barcelona’yı, evinde de Budivelnik Kiev’i mağlup eden Fransız temsilcisi zorlu bir sürecin ardından Devler Ligi’ne katılabildi. Fransa Ligi’ni 8. iıradan bitiren ve play-off’a son sıradan dahil olan Nanterre, 8 maçın 7’sini kazanarak ligi şampiyon tamamladı ve Euroleagude mücadele etme hakkı elde etti. Fransa Kupası’nı ise finalde kaybeden Nanterre’nin yaş ortalaması 22.1.

Yorum Gönder