FLAŞ HABER

FLAŞ! G.Saray son kararını açıkladı!

19 Haziran 2014 Perşembe 18:14

G.Saray son kararını açıkladı! Murat Özyer, Galatasaray'ın maça çıkmayacağını açıkladı ve TBF'na yüklendi.

FLAŞ! G.Saray son kararını açıkladı!
Galatasaray Liv Hospital bu akşam oynanması gereken Beko Basketbol Ligi Final Serisi yedinci maçına kesin olarak çıkmayacak.

Sarı-kırmızlı oyuncular kamptan ayrılırken kameraların karşısına çıkan Murat Özyer, Galatasaraylı oyunculara teşekkür ettiklerini ve sezonu tamamladıklarını söyledi. TBF'nin gerekli adımları atmadığını söyleyen Özyer, 19 Haziran'ın Türk sporu için bir milad olmasından başka bir dileklerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Özyer sözlerine şöyle devam etti:
"Oyuncularla son toplantıyı yaptık hepisne icra kulu başkanımız koçumuz ve biz teşekkür ettik. Malum konudan dolayı Başkan ve Yönetim Kurulu'nun aldığı kararı onlara tebliğ ettik. Bugün sezonu bitirmiş olduk yarın yönetim kurulu ve başkanımızın katılımıyla sezonu kutlamaya yemeyeği olacak ve tatil dönemi başlayacak.
 
Böyle bir şey olacağı düşünülmüyordu ama bu bazı gülze şeylerin başlangıcı olur. Umarım herkese hayırlı olur.
 
Bundan sonra ne kadar çıkacağını hep beraber göreceğiz. Biz sezonu şu an bitirmiş durumdayız. Başkanımız bizler son dakikaya kadar nomal maç rutinimizi gerçekleştirdik ama eşit uygulamalar olmadığı için ve uzlaşma olmadığı için federasyon tarafından biz de bu kararımızı uygulamaya geçirdik. Oyuncular ve bizler son ana kadar maçı oynamak istedik ama bunun için adım atılmadı, istenilen adımlar atılmadı.
 
Hayırlısı olsun bundan sonra Galatasaray bundan sonra Ünal Aysal söyledi ben de söyleyeyim: Türkiye'ye basketbolu getiren kulüp Galatasaray'dır. Avrupa şampiyonu olan bayan takımımız kendi emeğiyle Euroleague'e giden bir kulüp... Önümüzdeki sezona ait kararları sizlerle daha sonra paylaşacağız."

Yorum Gönder