FLAŞ HABER

"Çok kötü oynadık"

20 Ekim 2015 Salı 00:28

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 2. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes'e 71-60 yenilen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, kötü bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

"Çok kötü oynadık"
  Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman: "Bugün maçı  kaybeden taraf bizdik. Çok kötü oynadık" - Anadolu Efes Başantrenörü  Ivkovic: "Oyunu çok iyi okuyup, kontrol etmeyi başardık" 
 
Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda  bulunan Ergin Ataman, kritik anlarda önemli hatalar yaptıklarını belirterek,  "Bugün maçı kaybeden taraf bizdik. Çok kötü oynadık. Anadolu Efes özellikle  Granger ve Brown ile bizi yendi" diye konuştu. 
 
Rakibin, rahatsızlığı bulunan iki oyuncusu Birkan Batuk ve Thomas  Huertel'den yoksun olarak sahaya çıktığını hatırlatan Ataman, "Üçüncü periyodun  sonunda Sinan Güler'in erken şutu sonrası Granger'ın basket faulü geldi. Yine son  periyotta Micov'un girmeyen dış atışının ardından, Granger'dan iki üç sayılık  basket yedik. Rakibin eksik olduğu zamanlarda böyle oyuncular ön plana  çıkabiliyor" ifadelerini kullandı. 
 
Sarı-kırmızılı oyuncu Şafak Edge ise rakibin iki önemli oyuncusundan  yoksun olduğunu dile getirerek, "Biz bugün iyi oynamadık. Özellikle şut yüzdemiz  kötüydü. Önemli bir maçı kaybettik' değerlendirmesinde bulundu. 
 

Yorum Gönder