FLAŞ HABER

Skenderbeu tekledi!

17 Ekim 2015 Cumartesi 00:00

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 7. haftasında Teuta ile 2-2 berabere kalarak, ligde ilk kez puan kaybetti.

Skenderbeu tekledi!
 Korçe şehrindeki Skenderbeu Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan ev  sahibi takım, 2. dakikada Hamdi Salihi'nin golüyle 1-0 öne geçti. 
 
Konuk takım Teuta önce 6. dakikada Emiljano Musta'nın golüyle  beraberliği yakaladı ve bu golden 5 dakika sonra da  Bruno Dita ile durumu 2-1'e  getirdi. 
 
Skenderbeu, 20. dakikada Nijeryalı hücum oyuncusu Peter Oladeji  Olayinka'nın golüyle yeniden skora eşitliği getirirken, karşılaşmanın kalan  bölümünde başka gol olmadı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. 
 
Arnavutluk Süper Ligi'nde bu sezon ilk kez puan kaybeden Skenderbeu,  19 puanla maç fazlasıyla Tiran ekibi Partizani'nin 3 puan önünde liderliğini  sürdürdü. 

Yorum Gönder