FLAŞ HABER

Orman: Beşiktaş'ın kimseye borcu yok!

05 Ekim 2013 Cumartesi 09:14

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlamaya katılan Fikret Orman, Beşiktaş'ın kimseye borcunun olmadığını söyledi.

Orman: Beşiktaş'ın kimseye borcu yok!
Beşiktaş'ın kimseye borcu yok...Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, ekim ayı itibarıyla kulübün kimseye borcu bulunmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bardakçı Koyu'ndaki bir otelde düzenlenen geceye katıldı.

Burada konuşan Orman, dürüstlük içinde yetimin hakkını kimseye yedirmeden çalıştıklarını anlatarak, "Şu anda dikkat ediyorsanız Beşiktaş Kulübü'nde hiç kimsenin alacağı konuşulmuyor. Kimse, borçlu futbol takımının paraları ne zaman ödenir diye konuşmuyor. Hamdolsun ekim ayı itibarıyla Beşiktaş takımının kimseye bir kuruş borcu yoktur. Ne geçmişten ne gelecekten, herkes parasını almıştır” diye konuştu.

Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaşlılık, soğuk günlerde birbiriyle beraber olmak, el ele tutuşmak ve kötü günleri birlikte aşma işidir. Her zaman hayatta güneşli günler olmaz, arada bir gelen yağmurlu ve karlı günlerde de dirayetli olunması gerekir."

Futbolcuların parasının yenseler de yenilseler de hesaplarına yatacağına işaret eden Orman, kısa zamanda Beşiktaş'ın stadını da yapacaklarını ifade etti.
 

Yorum Gönder