FLAŞ HABER

Mustafa Akçay kendini maç izlemeye verdi

11 Ekim 2013 Cuma 15:55

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10'a yakın maç kaseti izledi.

Mustafa Akçay kendini maç izlemeye verdi
 Akçay, Legia Varşova ve Sivasspor'u mercek altına alırken, devre arası için de ihtiyaç duyulan bölgeleri yeniden gözden geçirdi.


Trabzonspor lige milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Sivasspor ve UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile yapacağı maçlarda kayıp yaşamak istemiyor. 4 gün içerisinde 10'u aşkın maç kaseti izleyen Mustafa Akçay, rakipleri hakkında analizler yaptı, eksiklikleri de yeniden gözden geçirdi. Devre arası transfer sezonu öncesi başta forvet mevkii olmak üzere en az üç mevkiye takviye istemesi beklenen tecrübeli teknik adamın, ilerleyen haftalarda Yusuf'un yanı sıra 1461 Trabzon'dan gelen diğer oyuncular Abdülkadir, Caner ve Kadir'e daha çok şans tanıması bekleniyor.

"SANA İHTİYACIMIZ VAR COLMAN"

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında yararlanamadığı Arjantinli futbolcunun Sivasspor ve Legia Varşova ile oynayacakları maça yetiştirilmesini istedi. Trabzonspor sağlık ekibinin de bu futbolcunun yetiştirilmesi için yoğun çaba harcadığı öğrenilirken, teknik direktörün Colman'ın iyileşmesi durumunda orta sahada Colman - Zokora ikilisini görevlendirmeyi planladığı belirtildi. Teknik direktör, "Sana ihtiyacımız var Colman. Tecrübenden faydalanmalıyız" diyerek Arjantinli oyuncuyu da motive ediyor.

MALOUDA VE EMRE'YE ÖZEL İZİN

Trabzonspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Sivasspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan bu sabahki antrenmana Pazartesi gününe kadar izinli olan Malouda ve Emre Güral ile birlikte milli takım kamplarında bulunan Onur, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Janko, Adrian, Sol Bamba ve Zokora katılmadı. Sakatlıkları bulunan Soner ve Colman ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Bordo mavililer antrenmanda koşunun ardından kuvvet çalışması gerçekleştirdi.




Kaynak: YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA


Yorum Gönder