FLAŞ HABER

Hakem Fırat Aydınus'un raporu

24 Eylül 2013 Salı 12:22

Tatil edilen Beşikta-Galatasaray maçının ardından Hakem Fırat Aydınus'un raporunun detayları su yüzüne çıktı.

Hakem Fırat Aydınus'un raporu
 Buna göre Aydınus'un, “Melo'nun olayından sonra birkaç kişi gördüm atlayan. Bekledim önce. Ama sonra yardımcımdan gelen uyarıyla içeriye girmek zorunda kaldık” ifadelerine yer verdiği öğrenildi

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Verdiği ve vermediği kararlarla derbinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan hakem Fırat Aydınus’un mücadelede yaşananlarla ilgili raporuna yazdıkları da yavaş yavaş su yüzüne çıktı... Sahaya atlayan taraftarlar ile ilgili olarak yardımcılarının uyarıda bulunduğu ifade eden Aydınus’un şu cümleleri raporunda öne çıkardığı bildirildi:

‘İş çığrından çıkınca...’

“Melo’ya gösterdiğim kırmızı karttan sonra saha içinde ve tribünlerde bazı hareketlilikler fark ettim. Hatta bakış açım içerisinde birkaç taraftarın oyun alanına girdiğini de gördüm. Ancak bunlar için bekleyecek, polis ve özel güvenliklerin onları saha dışına almasını izleyecektim. Maçı bitirmeyi planlıyordum. Fakat tam bu anlarda yardımcımdan (Alex Taşçıoğlu) bir uyarı geldi. Benim görmediğim bölümlerden sahaya çok daha fazla sayıda taraftarın girdiğini ve işlerin çığrından çıktığını söyledi. O anda hızlı şekilde soyunma odasına gitmek için hareket ettim. Zaten az sonra da olaylar tamamen koptu. Oyun alanı artık mücadelenin tamamlanmasına hiçbir şekilde uygun değildi.”
DHA

Yorum Gönder