FLAŞ HABER

Galatasaray Kanatları Takıyor

28 Ağustos 2013 Çarşamba 11:04

Fenerbahçe'nin elenmesi ile Şampiyonlar Ligi gelirlerini artıran Galatasaray Devler Ligi için iki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor

Galatasaray Kanatları Takıyor
Fenerbahçe'nin elenmesi ile Şampiyonlar Ligi gelirlerini artıran Galatasaray Devler Ligi için iki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor 

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Elmander'in ardından Riera'yı da göndermeye hazırlanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağı 4-2-3-1 sistemi için hem Nani'yi hem de Bruma'yı kanatlara monte etmek istiyor. İki yıldızın transferi için de önemli aşama kaydedilmiş durumda.


Johan Elmander’in Norwich’e gönderilmesiyle mevcut kadrosundaki yabancı sayısı 9’a düşen Galatasaray, bu kez de Riera ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Böylece iki yabancı transferi daha yapılabilecek. Teknik direktör Fatih Terim, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde 4-2-3-1 düzeniyle takımını sahaya sürmek istiyor. Bunun için daha seri kanat oyuncularına ihtiyaç duyan tecrübeli hoca, sol tarafa Bruma, sağ tarafa da Nani’nin alınmasını talep etti. Bu oyunculardan Nani, satış listesine konulduğu Manchester United’da kadroya bile giremiyor. Senelik 6 milyon Euro kazandığı için gelen teklifleri beğenmeyen, uzun süre görüştüğü Monaco ile de anlaşamayan Portekizli futbolcu, kiralık formülüyle Galatasaray’ın yolunu tutabilir. 

Aysal bizzat açıkladı

Bruma işi ise daha yüksek ihtimal görünüyor. Başkan Ünal Aysal, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, “Sol kanat için en ciddi aday Bruma görünüyor. Bunun dışında iki alternatifimiz daha var” ifadesini kullanması, gözleri Portekiz’e çevirdi. Sporting Lizbon’dan ayrılmaya hazırlanan genç yıldız dışındaki diğer alternatifin ise Arsenal’in tecrübeli ismi Podolski olduğu öğrenildi.

Yorum Gönder