FLAŞ HABER

Beşiktaş Eto'nun peşine düştü

15 Ağustos 2013 Perşembe 09:29

Uzun süredir Ronaldinho transferi ile gündemi meşgul eden Beşiktaş'ın olumsuz sonuçlanan bu girişimin ardından Anzhi ile sözleşmesini fesh edecek olan Eto'nun peşine düşeceği iddia edildi

Beşiktaş Eto'nun peşine düştü
 Uzun süredir Ronaldinho transferi ile gündemi meşgul eden Beşiktaş'ın olumsuz sonuçlanan bu girişimin ardından Anzhi ile sözleşmesini fesh edecek olan Eto'nun peşine düşeceği iddia edildi.

İlk hocalık deneyimini Anzhi'de yapan ve bu oyuncuyla arası çok iyi olan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'u araya sokmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Eto'o konusunda İngiliz kulübü Chelsea ile rekabet edecek. Pazartesi günü Anzhi ile sözleşmesini feshedecek olan Kamerunlu futbolcunun Beşiktaş'ı tercih etmesi için siyah-beyazlı yönetimin bir hayli uğraşağı öğrenildi.

Almeida'nın gitmesi durumunda Eto'o'yu renklerine bağlamak isteyen yönetim, Fernandes'in sözleşme imzalamaması durumunda ise bu oyuncunun yerine Ronaldinho'yu gündeminde tutacak.

Yorum Gönder