FLAŞ HABER

Bandırmaspor Lokman Ayyıldız ile anlaştı

07 Ağustos 2013 Çarşamba 09:10

SPOR Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bandırmaspor Lokman Ayyıldız ile anlaştı
SPOR Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo beyazlılar, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da orta sahada görev yapan Lokman Akyıldız ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Profesyonel futbol hayatına futbol yaşamına 2000 yılında başlayan Lokman Akyıldız, 2008 yılında Kırıkkalespor'a transfer olarak başladı. Akyıldız bu güne kadar Kırıkkale, Çankırı, Eyüp, Bolu ve Kırklareli kulüplerinde oynadı. 

Bandırmaspor’un Özsoylar İş Merkezinde bulunan merkez ofisinde düzenlenen imza töreninde konuşan Lokman Akyıldız, "Bandırmaspor’un PTT 1.Lige yükselebilmesi için takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız" dedi.

Hedefe oynayan takım oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Bandırmaspor Transfer Komitesi Başkanı Ahmet Edin de "Önemli oyuncuları kadromuza katıyoruz. İç transferde de istediğimiz oyuncularla anlaştık. Şu anda dış transferde de iyi gidiyoruz. 4 futbolcu daha aldıktan sonra transferi tamamlayacağız" diye konuştu. 



Yorum Gönder