Borussia Dortmund genel direktörü Joachim Watzke son günlerde adı Barcelona ile anılan Mats Hummels hakkında önemli mesajlar verdi.
Savunma hattında geçen sezondan beri önemli sıkıntılar yaşayan Barcelona yaz transfer döneminde Thiago Silva, David Luiz, Daniel Agger gibi isimlerle ilgilenmiş fakat transferlerini gerçekleştirememişti. Katalan ekibinin son gözdesi ise Dortmund’un Alman stoperi Mats Hummels.
Dortmund’un genel direktörü Joachim Watzke ise Barcelona’nın Hummels ilgisine karşın oyuncuyu takımda tutmaya kararlı olduklarını dile getirdi. Oyuncuyu ocak ayı transfer döneminde kaybetmek gibi bir çekincelerinin olmadığını söyleyen Watzke, “Hummels’in bizimle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lewandowski’de olduğu gibi Hummels konusunda da duruşumuz gayet açık” diye konuştu.
Yorum Gönder