Süper Lig Haberleri Tümü

Bruma'da son dakika! Galatasaray ve transfer...

 Bruma'da son dakika! Galatasaray ve transfer...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Bruma'nın menajeri Catio Valde'nin yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Galatasaray cephesi adımlarını sağlam atıyor. Masadaki son rakam 15 milyon Euro...


Galatasaray-Bruma-Leipzig üçgeninde baş döndüren bir trafik yaşanmaya başladı. Bruma'nın menajeri Catio Balde'nin dün Portekiz basınına yaptığı açıklamanın gerçeği yansıtmadığı, Galatasaray ile Leipzig arasında kıran kırana bir pazarlık sürdüğü ortaya çıktı. Son gelişmeler şu şekilde...

Catio Balde, "Galatasaray, Leipzig ile anlaştı. Bruma son maçına çıkacak. Transfer 18 milyon euro bedelle sona erdi" açıklamasının ardından Sarı-Kırmızılı cephe duruma tepki gösterdi. FANATİK'e konuşan kulüp kaynakları, "Henüz transfere 'evet' demiş değiliz. Tekliflerini revize etmelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Son rakam 15 milyon Euro 

Bundesliga'de hedef takımı olmayı planlayan Leipzig'de adımları sağlam atıyor. Almanlar, mümkün olan en düşük fiyat ile bu transferi bitirmek amacında. Galatasaray'a gelen son teklif ise 15 milyon Euro (Yaklaşık 60 milyon TL). Ancak Dursun Özbek ve ekibi bu rakamın da artmasını talep etti.

Galatasaray, daha önce Bruma ile yapılan kontrat gereği elde edeceği bonservis gelirinin yüzde 25'lik kısmını Portekizli genç yıldızın eski kulübü olan Sporting Lizbon'a ödeyecek.

Türkiye-Almanya hattında devam eden görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu...

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz