T.Bayanlar Basketbol Ligi Haberleri Tümü

Bir destan da Fenerbahçe'den

Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında üst üste basketler kazanırken, savunmada da başarılı bir performans ortaya koydu. Sarı-lacivertliler ilk periyodu da 13-6 üstün tamamladı.
 
İkinci çeyrekte skor üretmekte zorlanan sarı-lacivertliler, Tango Bourges karşısında 24-23 geriye düştü. Birsel Vardarlı'nın üçlüğü ile 26-24 yeniden öne geçen Fenerbahçe ilk yarıda bu skorla önde tamamladı.
 
İkinci devreye savunma hataları ile başlayan Fenerbahçe Fransız ekibinin sayılarına engel olamadı ve 31-28 geriye düştü. Oyunda yeniden dengeyi kuran Fenerbahçe son çeyreğe 1 sayı farkla 39-38 önde gitti.
 
Son çeyrek karşılık basketlerle başlayınca iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Son 8 dakikaya 45-44 önde giren Fenerbahçe giderek farkı açmaya başlasa da oyundan kopmayan Tango Bourges karşılık vermekte geçikmedi. Maçın son dakikaları iyi oynayan Fenerbahçe güçlü rakibini 59-50 yenerek finalde Galatasaray Odebank'ın rakibi oldu.
 
Türk basketbolu adına büyük bir başarıya imza atan Galatasaray Odebank ve Fenerbahçe pazar günü saat 16:00'da NTV Spor'dan canlı yayınlanacak final maçında Avrupa'nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz