FLAŞ HABER

Savaşan'dan Gövde Gösterisi

05 Haziran 2014 Perşembe 14:11

Savaşan'dan gövde gösterisi... ALTAY'ın 9 Haziran'da yapılacak genel kurulunda başkanlığa aday olan Aslan Savaşan, listesindeki isimleri ve projelerini açıkladı.

Savaşan'dan Gövde Gösterisi
 Altay Sosyal Dayanışma Derneği'nde basının karşısına geçen Savaşan, 10 yıldır yöneticilik yaptığını ve edindiği tecrübelerle Altay'ı hem sportif hem de ekonomik olarak ileri taşıyacağını belirtti. Kulübün yıllardır büyük sorunlarla boğuştuğunu dile getiren Aslan Savaşan, "Doğru yönetim anlayışı, sorumluluk duygusu ve ekip çalışmasıyla Altay'ı eski şanlı günlerine döndüreceğiz. Yönetim dışında oluşturulacak kurullarla el ele vererek sıkıntıları çözeceğiz. Kulübün menfaatine olan her türlü projele kulak vereceğiz. Altaylılar'dan gelen hiç bir öneriye kulak ardı etmeyeceğiz" dedi. Kongrelerde verilen sözlerin çabuk unutulduğunu dile getiren Savaşan, "Önce açıklanıp, ardından rafa kaldıran projeler ortaya koymayacağız. Yapacağımız tüm icraatların takipçisi olacağız" diye konuştu. Gelecek sezon için 8.4 milyon TL'lik bütçe hazırladıklarını anlatan Savaşan şöyle devam etti: "Kesinlikle bu bütçenin dışına çıkmayacağız. Alsancak Stadı'nın isim hakkı için 600 bin TL, saha içi reklamlar için 500 bin TL, forma reklamı için 150 bin TL'ye spqonsor firmalarla anlaşqtık. Göreve geldiğimiz anda işi resmiyete dökeceğiz. Malzeme konusunda ise Süper Lig takımlarının tedarikçisi olan üst düzey markalarla anlaşma yaptık. Tesis için de ismini veremeyeceğim bir ilçe belediyesiyle el sıkıştık."

Altyapı şahlanacak
YÖNETİM olarak altyapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Aslan Savaşan, yeniden Altaylı bir nesil yaratacaklarını söyledi. Şu an altyapıda çalışan teknik kadroyla yola devam edeceklerini söyleyen Savaşan, "Kulübümüzün geçmiş yıllarda altyapısından yetiştirdiği evlatlarından alması gereken verimin artırılması ve Altaylılık ruhunu canlandırılması bizim en büyük misyonumuz olacak. Bu amaçla kulüp tarihinin en önemli sporcularından Ayfer Elmastaşoğlu altyapının başına geçecek" cümlelerini kullandı.

Transferlerimiz hazır
YENİ sezonda başarıya odaklandıklarını ifade eden Aslan Savaşan 5 futbolcuyla şimdiden el sıkıştıklarını açıkladı. Kongreden zaferle ayrılmaları halinde futbolculara imza attıracaklarını bildiren Savaşan, "Hocalarımızın ortak görüşlerini alarak, bu ligin en iyi oyuncularıyla görüştük. Ayrıca mevcut hocamız dahil, bazı isimlerle teknik direktörlük konusunda temaslarımız sürüyor. Teknik ekipte aradığımız özellik, kesinlikle bu ligin hocası olacak ve her oyuncuyu iyi tanıyacak. Sportif anlamda 3 yıllık bir hedefimiz var. Günlük başarılar değil, istikrarlı başarılar amacımız olacak" dedi.

Yönetim kurulu hazır

LİSTE çalışmalarını tamamlayan Aslan Savaşan'ın oluşturacağı yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Mustafa İduğ, Semih Çalışır, Umut Köroğlu, Sadettin Ünlü, Hüseyin Yılmaz, Hakan Ceylan, Himmet Demir, Gürsel Canerler, Mehmet Dülger Karaoğlanoğlu, Hasan Turan Güven, Ahmet Karadağ, Ali Arslan.  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder