FLAŞ HABER

İnegölspor’da Eşref Güç Dönemi

31 Mayıs 2014 Cumartesi 10:12

İnegölspor’da Eşref Güç Dönemi... SPOR Toto 2'inci Lig ekiplerinden İnegölspor’un başkanlığına Eşref Güç seçildi.

İnegölspor’da Eşref Güç Dönemi
Genel kurulda Yücel Demir ve Eşref Güç, başkanlık için yarıştı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın da izlediği, 205 oyun kullanıldığı genel kurulda Eşref Güç 156 alırken, Yücel Demir 47 oy aldı, 2 oy iptal edildi.
Genel Kurul’da konuşma yapan İlhan Korkmaz, güçleri yettiğince 3'üncü ligde devraldıkları İnegölspor’u gururla, borçsuz olarak 2'nci Lig'e çıkardıklarını anlattı. Korkmaz, "İyi, kötü, sinirlendiğimiz günler oldu. Ama her şey İnegölspor içindi" dedi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da adaylara başarı dileklerini ileterek konuşmasına başlarken "Kim kazanırsa kazansın İnegölsporun kazanacağı kesindir. İlçelerimizdeki takımlarda Bursaspor’un birer parçasıdır. İnegölspor son haftalara kadar PTT 1'inci Ligi hak ettiği halde çıkamadı. Play- off’u da çok istedi, arzu etti, olmadı. Kısmet değilmiş. İnşallah bu yıl 2'nci Lig'de şampiyon olacak. Bursaspor burada ağabey rolünü oynayacak ben bunun sözünü veriyorum" dedi.

BURSASPOR BİRLEŞTİRİCİ OLMALI
İnegölspor’a her türlü yardımda bulunabileceklerini belirten Bölükbaşı konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Oyuncu bazında araç bazında ne gerekiyorsa başkanımızın bir telefon etmesiyle emir telaki edip o hizmeti yapacağıma söz veriyorum. Bursaspor’un birleştirici olmasını diliyorum. Futbol özellikle çok sevilen bir spor dalı herkes futbol ile yatıp futbol ile kalkıyor başarılı olması insanları gerçekten motive ediyor bunu bir kez daha gördük. Bursa’da da söyledim burada da söylüyorum lütfen spor kardeşlik küfürü etmeyelim ettirmeyelim 2014-15 sezonunda birbirimize tahammül edelim."
Recep Bölükbaşı’nın bu konuşmasını İnegölspor genel kurul üyeleri ayakta alkışladı. Daha sonra başkan adayları Eşref Güç ve Yücel Demir birer konuşma yaparak göreve seçilmeleri halinde neler yapacaklarını üyelere anlattı.

Başkanlığa seçilen Eşref Güç’ün listesi şöyle:
Eşref Güç, Seçkin Kurşun, Ahmet Sütçü, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Emrah Erim, Nazmi Kahraman, Eşref Yiğit, Serhat Kılıç, Metin Aydınlar, Ahmet Ortakçı, Olgun Yıldız, Burak Şimşek, Halil Malkaç, Mehmet Döngel, Ali Demirhan, Sinan Kılakay, Ebubekir Yavuz, Oktay Can, Hamit Haraslı, Bülent Tanrıkulu.

 

Yorum Gönder