FLAŞ HABER

Göztepe'de Sepil Yasaları

05 Haziran 2014 Perşembe 12:45

GÖZTEPE'yi sürpriz bir kararla Altınbaş Holding'ten devralan Genel Energy Holding'in sahibi Mehmet Sepil, yeni dönemde 3 ana hedefinin profesyonellik, kurumsallık ve Avrupa kriterleri olacağını söyledi.

Göztepe'de Sepil Yasaları
 DHA'ya yaptığı açıklamada kulübü kesinlikle profesyonel ve bu işin ehli kadroların yöneteceğini vurgulayan Sepil, "Süper Lig'e çıkmak ve Avrupa'da mücadele eden bir takım olmak istiyorsak, Avrupa kulüplerinin uygulamalarını hayata geçirmek zorundayız" dedi.
Çocukluk hayali olan Göztepe'de bir başarı öyküsü yazmaya soyunduğunu dile getiren Mehmet Sepil, "Benim reklam kaygım yok. Reklamını yapacağım bir ürün de satmıyorum. Bana haklarını devretmeyi Altınbaşlar önerdi. Ben de Göztepeme, İzmir'e hizmet için gönüllü oldum. İş dünyasında başarılar kazandım ama daha önce spor alanında hiç çalışmadım. Bu işte yeniyim. Profesyonel kadroları kurmak için 15-20 gün zamana ihtiyacım var" şeklinde konuştu.
Son maçları internetten takip ettiğini kaydeden Sepil, özellikle Hatayspor'u 3-1 yenmelerine rağmen elenmelerine kahrolduğunu belirterek, "Yeni sezonda 1'inci Lig'e çıkmak, ardından Süper Lig'e sıçramak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla ilgili kararları yönetimi oluşturduktan sonra vereceklerini sözlerine ekleyen Sepil, "Yeni sezonda kendi tesisimizde çalışacağız" diyerek Urla tesislerini bir an önce bitirme müjdesini verdi.

İZMİR'E GELİYOR
Göztepe'nin yeni başkanı Mehmet Sepil, eski Başkan Hüseyin Altınbaş'la birlikte yarın İzmir'e gelecek. Kulüp binası ve tesislerde incelemelerde bulunacak Sepil çalışanlarla tanışacak, işleyişle ilgili bilgi alacak. Yeni başkan Sepil, yönetim kadrolarını kurmak için de çalışmalara başladı. Sportif direktörlük görevine getirileceği belirtilen Barış Güçlü ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi. EK(YC/AÖ)

Yorum Gönder