FLAŞ HABER

100 yılın ayıbında geri adım atıldı

04 Haziran 2014 Çarşamba 15:44

100 yılın ayıbında geri adım atıldı... ALTAY Başkanı Niyazi Konuşmaz, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında yönetim icraatları, kulübün borcu, üyelikler ve yaklaşan kongreyle ilgili açıklamalarda bulundu.

100 yılın ayıbında geri adım atıldı
İki yıl aidat ödemedikleri için üyelikten çıkarıldıkları yönünde tebligat gönderilen eski futbolcu Orhan Üstündağ, eski masör Mahmut Çalış ve eski Bakan Rıfat Serdaroğlu'nun üyeliklerinin sürdüğünü belirten Konuşmaz, "Babamın rahatsızlığı yüzünden son bir hafta kulübe gelemedim. Üyelikten çıkarılmayacakları listede işaretlemiştim. Buna rağmen tebligat gönderilmiş. Hatta yanlışlıkla aidatlarını yatıranlara da tebligat gitmiş. Bu üç ismin aidatını ben yatıracağım. Son kongrede hazirun listesinde ismi olmayan Orhan Üstündağ'ı yeniden üye yapmıştık. Kendisine, tebligat alsa bile üyelikten atılmayacağını garanti etmiştim" dedi. Başkan adayı Murat Bora Dülger'in, geçen hafta oy beklentisiyle 40 bin TL üye aidatı yatırdığını dile getiren Başkan Konuşmaz, "Ben de geçen sezon aynı hataya düşmüştüm. İçimde bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Kulübü düzlüğe çıkarmak için bunu yaptım, ancak herşey yolunda giderken şimdi neden böyle oluyor? Sayın Dülger'in, kasım ayında 'Paraları bitince kucağımıza düşecekler' sözü kulağımıza geldi, bu beni derinden yaraladı. Dülger'in yönetimine almak istediği bir kişiyi geçmişine bakarak üye yapmadık. Ekibine aldığı Ahmet Çoker bizim yönetimde 2 ay durmadı. Gürhan Özbelge önceki yönetimde görevi bıraktı. Dülger bugün liste oluşturamazken, Aslan Savaşan'ın ekibinde 15'ten fazla iş adamı var. Uzun yıllar kulüpte görev alan Aslan Savaşan seçimi uzak ara kazanacaktır. Savaşan'a sahip çıkalım" diye konuştu.
---------------------------
Halı saha Ertaş'a BAŞKAN Niyazi Konuşmaz, Gaziemir Tesisleri'ndeki Okay Yokuşlu Halı Sahası'nın Kulüp Müdürü Erman Ertaş'a 5 yıllığına kiralandığını açıkladı. Eski Başkan Ömer Hızlıok tarafından işten çıkarılan Ertaş'ın o dönemde açtığı 166 bin TL alacak davasını kazandığını hatırlatan Konuşmaz, göreve döndükten sonra yönetimin parayı ödemek yerine bu yolu seçtiği söyledi. 26 bin TL'yi bağışlayıp, 140 bin TL'yi ise halı saha gelirlerinden tahsil edeceği açıklanan Erman Ertaş'ın her ay kulübe 1200, altyapıya ise 1000 TL ödeyeceği bildirildi. Bu arada Altay'ın borcunun 13 milyon 706 bin 484 TL olarak açıklayan Başkan Konuşmaz, görev yaptıkları dönemde toplam borcu 1.2 milyon TL düşürdüklerini dile getirdi. Konuşmaz 225 kişinin üyeliğine son verildiğini, 170 kişinin üye yapıldığını söyledi.
 

Yorum Gönder