FLAŞ HABER

Sneijder, Hiddink'i yaktı

21 Ekim 2014 Salı 14:20

Sneijder, Hiddink'i yaktı.. Fenerbahçe'ye iki gol birden atan Sneijder'i işaret eden Hollandalılar, oyuncuyu yenildikleri İzlanda maçında erken oyundan alan Guus Hiddink'e ateş püskürdü.

Sneijder, Hiddink'i yaktı
Galatasaraylı Wesley Sneijder'in Fenerbahçe kalesine gönderdiği goller Guus Hiddink'in başını belaya soktu. Hollanda Milli Takımı son olarak Sneijder'in de forma giydiği maçta İzlanda'ya 2-0 mağlup olmuştu. Ancak yıldız futbolcu ilk yarının sonunda oyundan alınmış ve Portakallar iki farklı yenik girdiği ikinci devrede gol atmayı başaramamıştı.

Wesley Sneijder'in sarı-lacivertliler karşısındaki performansı ve kaydettiği iki nefis golün, Hiddink'in tercihinin ne kadar yanlış olduğunu gösterdiği belirtildi. Hollanda basınındaki yorumlarda, Sneijder'in oyunun kaderini her an değiştirebilecek bir isim olduğunu bir kez daha kanıtladığı, İzlanda maçında oyundan alınmasa belki de skoru değiştirerek maçı çevirebileceğine dikkat çekildi.

'90 dakika oynamalı'

Hiddink'i eleştiren futbol yorumcuları, "Wesley Sneijder geçtiğimiz pazar günü sahada neler yapabileceğini gösterdi. Guus Hiddink'in kendisini oyundan erken alması akıllara geldi. Aslında her zaman 90 dakika oyunda kalmalı" ifadelerini kullandılar.

Skorer

Yorum Gönder