FLAŞ HABER

Olaylı maçta ilk finalist Gana

06 Şubat 2015 Cuma 00:41

Olaylı maçta ilk finalist Gana.. Afrika Uluslar Kupası yarı finalinde Gana ile Ekvator Ginesi arasında oynanan karşılaşma, taraftarların sahaya girmesi üzerine maç bir süre durdu

Olaylı maçta ilk finalist Gana
Afrika Uluslar Kupası yarı finalinde Gana ile Ekvator Ginesi arasında oynanan karşılaşma, taraftarların sahaya girmesi üzerine maç bir süre durdu.
 
Ekvator Ginesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın yarı finalinde ev sahibi karşısında 3-0 önde olan Gana taraftarları, rakip takım taraftarlarının kendilerine saldırmasının üzerine kendilerini korumak için sahaya girdiler.
 
Maçın Gabonlu hakemi Eric Arnaud Otogo Castane, tüm bu olayları üzerine takımlarla birlikte soyunma odasına gitti. Yeşil sahada olaylar bir süre daha devam ederken, güvenlik güçlerine bağlı bir helikopterin de stadyumun üzerinde sürekli uçtuğu görüldü.
 
Olayların yatıştırılması üzerine maçın kaldığı yerden devam etmesine karar verildi ancak olayları dağıtmak isteyen polisin kullandığı biber gazının sahaya yayılmasının üzerine hakem yeniden oyunu durdurmak zorunda kaldı.
 
Olayların yatıştırılmasının ardından maç tekrar başladı. 90 dakika sonunda ilk finalist 3-0'lık skorla Gana oldu.

Yorum Gönder