FLAŞ HABER

Altay'da Rapor Krizi

16 Nisan 2014 Çarşamba 16:13

ALTAY’da primlerini alamadıkları gerekçesiyle Bozüyükspor deplasmanına gitmedikleri için kadro dışı bırakılan yedi futbolcudan Şehmus Özer ve Mustafa Cevahir’in sakat oldukları iddiasıyla 15’er günlük rapor alması, yönetimi çileden çakardı.

Altay'da Rapor Krizi
İki futbolcunun da aynı özel hastaneden ve aynı doktordan bel ağrısı nedeniyle rapor aldığına dikkat çeken yöneticiler, İl Sağlık Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada "Sosyal medyada dürüstlükten bahseden kişilerin aldıkları, bize göre şüpheli raporlar nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü’ne şikayet dilekçesi yazılmıştır. İsmi geçen kişilerin durumlarının hakem hastanede yeniden değerlendirilmesi için başvuruda bulunulmuştur" denildi. Yönetim kadro dışı kalan oyuncuların 8’er maç başı ücretlerini kesme kararı aldı.
HALİL SEZONU KAPATTI
Boykot şokuyla kadrosunda kan kaybeden Altay’a bir darbe de genç sol kanat oyuncusu Halil Yılmaz’dan geldi. Bozüyükspor deplasmanında sakatlanan genç futbolcunun sol ayak serçe parmağındaki kırık nedeniyle son dört haftada forma giyemeyeceği açıklandı. Fıtık ameliyatı geçiren Ardahan’dan sonra Halil’in de sezonu kapatması teknik heyetin keyfini kaçırdı. MK(YC/AÖ)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder