FLAŞ HABER

Kardemir Karabükspor Sezonu Galibiyetle Kapatmak Istiyor

15 Mayıs 2014 Perşembe 21:00

KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonunda sahalarında oynayacakları Sivasspor’u yenerek ligi galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Kardemir Karabükspor, pazar günü karşılaşacakları Sivasspor maçının...

Kardemir Karabükspor Sezonu Galibiyetle Kapatmak Istiyor
KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonunda sahalarında oynayacakları Sivasspor’u yenerek ligi galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.
Kardemir Karabükspor, pazar günü karşılaşacakları Sivasspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Kafkas, Soma’da ölen maden işçilerinin ailelerine baş sağlığı dileyerek, "Hepimizin acısı. Bunları kaldırmak çok kolay değil. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizlerde işçi, emekçi ailelerin çocuklarıyız. Buralara geldik ama gelirkende bir çok zorlu yollardan geçtik" dedi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR HASILATI SOMA'DA ÖLEN MADENCİLERİN AİLELERİNE BAĞIŞLAYACAK
Sivasspor maçının hasılatını ölen maden işçilerinin ailelerine bağışlayacaklarını açıklayan Kafkas, Karabük’te yaşayanlara stadı doldurmaları çağrısında bulundu. Kafkas, "Bu insanlara daha çok fazla yardım yapalım. Buda en çok Karabük’e yakışır. Çünkü burası işçi, emekçi kenti. Maçlar geliyor geçiyor. Birileri şampiyon oluyor, birileri küme düşüyor, seneye tekrar başlıyor. Toplumsal olaylara karşı duyarlılık göstermeliyiz. Bir çok kulüp bunu gösterdi. Bizler zor zamanlarda kenetlenen, birlikteliğimize daha sıkı tutunan bir ülkenin evlatlarıyız. Buda öyle günlerden bir tanesi. Bu acı çok kaldırılabilir bir acı değil. Onun için biz üstümüze düşen her görevi yapmak istiyoruz. Maça siyah tişörtlerle, baretlerle çıkacağız. Ama bundan daha önemlisi kentte yaşayanlar lütfen maça gelsin."
TARAFTARA ÇAĞRI
Sivasspor maçını kazanarak taraftarlarıyla kucaklaşmak istediklerini ifade eden Kafkas, "Bu sene bu takım iyi işler yaptı. Büyük bir taraftar desteği oldu. Taraftarlarımız bizi iyi ve kötü günde desteklediler. Karabük’te taraftarlık bilincinin oturduğunu düşünüyorum. Bizlerde işlerimizi onların sayesinde severek yapıyoruz. Umuyorum önümüzdeki sezon daha iyi işler yaparız. Son maçımızda bizim için önemli olan taraftarlarımızla kucaklaşmamız, bütünleşmemiz ve onlara teşekkür etmemiz" dedi.
KEŞKE ANTRENÖRLÜK HAYATIMI KARABÜKSPOR'DA NOKTALASAM
Bir gazetecinin 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacakmısınız sorusuna ise Kafkas, "Kaçırılan fırsatlar geri gelmez. Atılan ok geri gelmez. Ağızdan çıkan sözler geri gelmez. Keşke 5 yıllık değilde antrenörlük hayatımı Karabük’te noktalasam. Umarım Allah bana yardım eder. Topta kaleden içeri girer. Girmediği sürece siz ne söylerseniz söyleyin boş. Ama ben buna hazırım. Benim için bir sıkıntı yok" diye cevap verdi. 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder